fyrstikkbakken14

Velkommen inn 

Vi har nå stylet flere leiligheter i prosjektet - hvor du kan booke tid med megler og få oppleve kvalitetene på egenhånd.

Leilighetene leveres med tidløst kjøkken fra HTH med integrerte hvitevarer og 1-stav parkett med gulvvarme i oppholdsrommene. I tillegg  har de innglasset balkong med herlig utsyn over Oslo.

En unik identitet for prosjektet er innslag av synlige massivtrevegger, som skaper et lunt og godt inneklima. Fyrstikkbakken 14 er hovedsakelig bygget i massivtre, og gir dermed et lavere klimagassavtrykk enn tradisjonelle nybygg. Alle materialer i prosjektet er valgt med omhu for at prosjektet skal bli miljøsertifisert BREEAM-NOR Very Good. 

Et godt sted å bo

I Fyrstikkbakken 14 får alle beboere tilgang til Delemetere, arealer du kan dele med naboene eller booke til privat bruk. Sauna på taket, selskapslokale eller gjesteleilighet for dine gjester, er noe man enkelt kan bookes i en app for Fyrstikkbakken 14.  Appen er også en sosial arena hvor du kan bli kjent med naboene dine - allerede før du flytter inn. Planteklubb? Treningsgruppe? Middagsgruppe? Sauna? Dette er noen av gruppene som boligkjøperne i prosjektet allerede er medlem i - basert på sine egne interesser for å skape et sosialt nabolag. 

Hvilken leilighet passer deg?

Kontakt megler

Skulle du ha spørsmål om F14 er det bare å ta kontakt for en uforpliktende prat.

Bjørnar Gullberg Letnes

Prosjektmegler
Tel: 948 08 050
E-post: Bjornar.Letnes@dnbeiendom.no

Bente Stubberud

Eiendomsmegler/ Prosjektmegler
Tel: 913 39 949
E-post: Bente.Stubberud@dnbeiendom.no


Fortsett å utforske Fyrstikkbakken 14

Powered and visualized by Plyo - Byggherre: Birk & Co & AF Eiendom