fyrstikkbakken14

Meld deg på privat visning

Book tid

Innflyttingsklare leiligheter!

Velkommen til Fyrstikkbakken 14 - et innovativt og nytenkende boligprosjekt på Bryn i Oslo. Boligprosjektet er av Boligprodusentene kåret som vinner av Årets Leilighetsprosjekt 2024!

Nye boformer og tradisjonelle leiligheter, store og små, og som alle har til felles å dele på attraktive fellesfasiliteter hvor deling står i fokus. Dette er med på å løfte bokvaliteten til et nytt nivå. Man får mer sammen!

Fyrstikkbakken 14 er kåret til Årets Leilighetsprosjekt 2024

Boligprodusentene står bak kåringen - og begrunner prosjektet med blant annet følgende:

Prosjektet er et Future Built prosjekt som innfridde målsetning om mer enn 50 % klimagassreduksjon, og med miljøsertifisering BREEAM Very good.

Prosjektet er nyskapende og innfører begrepet Delemeter som kvadratmeter fellesarealer som deles med andre, deriblant selskapslokale, felles kjøkken, lounge, treningsrom, dyrkerom, sauna på taket, gjesteleiligheter. Kjøperne kunne påvirke utformingen og planløsningen av leilighetene, med antall rom, bad, kjøkkenutforming og oppbevaringsplass. Prosjektet introduserte også nye bokonsepter med Deleleiligheter.

Økonomisk trygghet

Vi har ulike økonomiske hjelpemidler for å gi deg trygghet ved kjøp av ny leilighet i Fyrstikkbakken 14. 

  • Deleie - for deg som mangler litt egenkapital, men har betalingsevne
  • Dobbelt boligforsikring  - for deg som skal selge egen bolig 
  • Vennelån fra DnB - for deg som kjøper deleleilighet med venner
  • Grønt boliglån - tilbys alle leiligheter i prosjektet 

Du kan kontakte våre dyktige meglere i DnB for økonomisk veiledning om hvilket lån som passer best for deg.

Dine delemeter - alt du får tilgang til...

I Fyrstikkbakken 14 får du tilgang til 250 kvm med møblerte og fiks ferdige fellesarealer som selskapslokale, gjesteleiligheter, sauna på takterrassen, treningsrom og smart parkering for bil og sykkel. Alt dette, som vi har valgt å kalle for prosjektets Delemeter, bookes enkelt i en app som er knyttet til digitale nøkler og Vipps. 

Appen brukes også til å samle naboer for sosiale treff - og beboere er allerede i gang med å skape et trivelig nabolag ved å invitere til blant annet sykurs, fotballkveld,  klesbyttedag, yoga og vaffelsøndag.

Hold deg oppdatert

Registrer deg og få med deg alt det spennende Fyrstikkbakken 14 har å by på.

Urban og grønn beliggenhet

Med adresse i Fyrstikkbakken 14 har du tilgang til alt du måtte ønske og har behov for - enten det er hverdag eller helg. Noen få skritt unna ligger både t-banestopp og togstasjon, med enkel og rask forbindelse til resten av byen. Om du tar sykkelen eller beina fatt, er du raskt i skogen rett på utsiden av døra. I garasjekjelleren kan du enkelt leie en delebil - eller booke p-plass plass for deg selv eller dine gjester. 

I Fyrstikkbakken 14 har du både ro og røre rett utenfor døra, enten du vil leve et urbant liv eller trekke deg tilbake til naturen i Østmarka.

Meld interesse for prosjektet
 


Kontakt megler

Skulle du ha spørsmål om F14 er det bare å ta kontakt for en uforpliktende prat.

Powered and visualized by Plyo - Byggherre: Birk & Co & AF Eiendom