fyrstikkbakken14

Sjekk ut ledige leiligheter

Over 90 prosent er solgt og beboerne har begynt å flytte inn, men det er fortsatt noen få ledige boliger til salgs. Ta en nærmere titt på de ulike leilighetene som er tilgjengelige.

Fyrstikkbakken 14 har et lite utvalg leiligheter til salgs - nedenfor kan du bli nærmere kjent med planløsninger og priser. Leilighetenes unike uttrykk med en eller flere synlige massivtrevegger vitner om at Fyrstikkbakken 14 er bygget på naturens premisser. I tillegg har alle beboerne tilgang på prosjektets Delemeter, som sauna på taket, selskapslokale og gjesteleiligheter. Alt dette kan enkelt bookes i en app.

3-roms leilighet på 78 kvm

Leiligheten ligger i toppetasjen og har flott utsikt over byen fra soverom og stue. Den private balkongen på 18 kvm er delvis innglasset - for lune dager året rundt. 

Leiligheten inneholder stor stue med tilbaketrukket kjøkkenkrok fra HTH med integrerte hvitevarer. To soverom i god størrelse. Entré med tilknytning til eget omkledningsrom. Moderne bad med lyse fliser. 

Fastpris kr. 9.043.614

4-roms leilighet på 83 kvm

Hjørneleiligheten har en stor entré med god plass til oppbevaring - som leder videre til en åpen stue-/ kjøkkenløsning med utgang til privat hjørnebalkong. Tre soverom og ett bad. 

Leiligheten leveres med lyse overflater, moderne kjøkken fra HTH og 1-stavs parkett på gulv med gulvvarme i oppholdsrommene.

Fastpris kr. 7.646.114

4-roms leilighet på 95 kvm

Leiligheten er stor og luftig, med stor entré med god plass til oppbevaring. Tre soverom og åpen stue/kjøkkenløsning med utgang til privat balkong. 

Lys 1-stavs eikeparkett på gulvene med lun og god gulvvarme, lyse veggfarger og moderne kjøkken fra HTH med integrerte hvitevarer.  

Fastpris kr. 8.022.114

Toppleilighet på 138 kvm

Drømmer du om å ha stor boltreplass og kunne invitere venner og familie på besøk? Toppleiligheten er på 138 kvm, fullpakket med god kvalitet. Stue og kjøkken på over 50 kvm, tre soverom, to bad, separat vaskerom og deilig balkong med utsikt over Oslo. 

Leiligheten blir levert med mørke veggfarger, sort kjøkken med integrerte hvitevarer og messingdetaljer som gir et lite touch av glamour i hverdagen. 

Pris kr. 16.287.224

Meld interesse for prosjektet

Powered and visualized by Plyo - Byggherre: Birk & Co & AF Eiendom