fyrstikkbakken14

Sjekk ut ledige leiligheter

De siste leilighetene i Fyrstikkbakken 14 er nå til salgs, og nedenfor kan du bli bedre kjent med planløsning og pris - og booke visning når du ønsker.

Fyrstikkbakken 14 er hovedsaklig bygget i massivtre, som viser at prosjektet er bygget på naturens premisser. En eller flere vegger i leilighetene har synlig trevegger, som skaper en lun og hyggelig atmosfære og et godt inneklima. 

Alle beboere i prosjektet får dessuten tilgang til fiks ferdige Delemetere - som sauna på taket, selskapslokale og gjesteleiligheter. 

3-roms leilighet på 78 kvm BRA

Er du på jakt etter nytt hjem - hvor du kan flytte rett inn og nyte hverdager med fantastisk utsikt over Oslo? Leiligheten ligger i toppetasjen og har privat balkong på 18 kvm som er delvis innglasset - for lune dager året rundt. 

Leiligheten inneholder stor stue med tilbaketrukket kjøkkenkrok fra HTH med integrerte hvitevarer. To soverom i god størrelse. Entré med tilknytning til eget omkledningsrom. Moderne bad med lyse fliser. 

Fastpris kr. 9.043.614

4-roms leilighet på 83 kvm BRA

Om du er ute etter en leilighet med 3 soverom, har denne hjørneleiligheten en sosial og effektiv planløsning. Åpen stue/kjøkkenløsning, privat balkong, hovedsoverom med eget nisjerom for garderobe, stor entré med oppbevaringsplass og romslig bad. 

Leiligheten leveres med lyse overflater, moderne kjøkken fra HTH og 1-stavs parkett på gulv med gulvvarme i oppholdsrommene.

Fastpris kr. 7.898.114,-

3-roms leilighet på 95 kvm BRA

Vår største 3-roms er nå til salgs, med åpen stue- og kjøkkenløsning med kjøkkenøy, to soverom og romslig bad. Privat balkong som er delvis innglasset for lune kvelder hele året. Entreen er på hele 13 kvm og gir godt med plass for oppbevaring. I tillegg har leiligheten et eget omkledningsrom på 11 kvm. Lys 1-stavs eikeparkett på gulvene med lun og god gulvvarme, lyse veggfarger og moderne kjøkken fra HTH med integrerte hvitevarer.  

Fastpris kr. 7.743.994,-

Toppleilighet på 138 kvm BRA

Drømmer du om å ha stor boltreplass og kunne invitere venner og familie på besøk? Toppleiligheten er fullpakket med god kvalitet. Stue og kjøkken på over 50 kvm, tre soverom, to bad, separat vaskerom og deilig balkong med utsikt over Oslo. 

Leiligheten blir levert med mørke veggfarger, sort kjøkken med integrerte hvitevarer og messingdetaljer. 

Pris kr. 16.287.224

Meld interesse for prosjektet

Powered and visualized by Plyo - Byggherre: Birk & Co & AF Eiendom