fyrstikkbakken14

Urban og grønn beliggenhet

Nærområdet til Fyrstikkbakken 14 er en herlig kombinasjon av både natur og urbane rekreasjonsmuligheter.

Med adresse i Fyrstikkbakken 14, har du god tilgang på alt du måtte ønske og har behov for - enten det er hverdag eller helg. Bryn senter med shopping eller kortreist natur i Skøyenparken som omkranser Nordre Skøyen hovedgård. T-bane og tog tar deg enkelt rundt i byen, enten du vil til urbane strøk eller Østmarka. 

Utsikt over hele Oslo

De fire leilighetsbyggene ligger som perler på en snor i åskammen på Bryn. Her får du fantastisk utsikt fra leilighetene og en spektakulær panoramautsikt over hele byen fra felles takterrasser på toppen av byggene.

Nordre Skøyen hovedgård

Rett i bakkant av leilighetene finner du ærverdige Nordre Skøyen hovedgård - med deler av grunnmur tilbake til 1250-tallet. I det herskapelige lokalet kan du invitere til bryllup, konfirmasjon, dåp eller andre store begivenheter. Gården har fantastisk utsikt over byen - og inviterer lokalsamfunnet til hyggelige aktiviteter som julemarked eller familiedag med natursti og bålkos.

Gården omkranses av den grønne oasen - Skøyenparken - som er et yndet sted å besøke hele året for tur, lek og rekreasjon. Om du har kjæledyr har du flott natur rett på utsiden av døra for din firbente venn.

Nærhet til marka

Med nærhet til marka har du alltid mulighet til å komme deg ut i frisk luft. Østmarka byr på flotte turområder for både store og små, enten du skal spasere, jogge eller ta deg en dukkert. Området rundt Østensjøvannet er populært sommer som vinter. Visste du at det ved Østensjøvannet er observert hele 232 fuglearter? Eller kanskje du skal ta turen langs Alnaelva? Da kan vi love deg en variert opplevelse med rolige områder, brusende fossefall og ikke minst masse lokalhistorie. 

Tilgang til alt

Den sentrale beliggenheten gir deg god tilgang på alt du måtte ønske og har behov for - enten det er hverdag eller helg. Lokal shopping på Bryn senter med matbutikk, apotek, frisør, vinmonomol og en rekke fine butikker. 

Det finnes også flere spennende kafeer og restauranter i nærområdet. Cafe Nord, Øst Gastropub og Trewerket på Helsfyr, rett ved siden av Vålerengas stolthet, Intility Arena. I Fyrstikkbakken 14 er du nær det meste, enten det er med bil, sykkel eller kollektivtransport til byen. 

Aktiviteter

I nærområdet finnes det en rekke tilbud og aktiviteter. Hva med en fartsfylt kjøretur? Da kan du ta turen til Harald Huysman på Alnabru som tilbyr gokart. For den treningsglade finnes det flere treningssentre i nærheten, eller kanskje padel på Ryen kan friste? Ellers er det nyåpnede Manglerud bad, Klatreverket på Bryn eller Popsenteret en kort t-banetur unna. God fornøyelse!

Alle veier fører til Fyrstikkbakken 14

Fyrstikkbakken 14 er nærmere enn du tror. Bare se selv hvor kort tid det tok da vi utfordret hverandre til duellen «Førstemann til Fyrstikkbakken» med start på Oslo S.

youtube_video_preview

Meld interesse for prosjektet
 

Powered and visualized by Plyo - Byggherre: Birk & Co & AF Eiendom