fyrstikkbakken14

Første salgstrinn er i gang – halvparten solgt allerede!

Nå er vi i gang med første salgstrinn og har lagt ut de 36 leilighetene i Bygg D i vår unike planvelger. I prosjektets ånd inviterte vi interessentene (de ålreite folka) til en eksklusiv førpremiere, og allerede etter en uke har vi solgt litt over 50 % av leilighetene.

Selv om responsen på første salgstrinn har vært fantastisk er det fortsatt mulig å sikre seg en leilighet i Fyrstikkbakken 14 før jul. Sjekk ut vår unike planvelger og skreddersy din leilighet her.

-  Alle leilighetene i Fyrstikkbakken 14 får naturligvis gode planløsninger og i de aller fleste leilighetene kan du faktisk "bygge" din egen leilighet - Vi har nemlig lansert verdensnyheten Planvelgeren . Det betyr at du kan tilpasse leiligheten med de planvalgene du selv ønsker, enten det er en praktisk skyvevegg for bedre plass i de mindre leilighetene, eller et ekstra gjesterom, toalett eller utleiedel på de større leilighetene. Slik kan Fyrstikkbakken 14 tilby en leilighet for (nesten) ethvert behov, forteller Olav entusiastisk.

Fyrstikkbakken 14 på Bryn i Oslo, er et helt nytt, fremtidsrettet og miljøvennlig boligprosjekt. Her bygger vi landets hyggeligste nabolag. Ønsker du mer informasjon om prosjektet? Ta kontakt med meglerne våre for en digital visning her.


Her kan du se vår livesending fra lanseringen av F14:

youtube_video_preview
Powered and visualized by Plyo - Byggherre: Birk & Co & AF Eiendom