fyrstikkbakken14

Bli kjent med venneleilighetene!

I Fyrstikkbakken har vi designet og bygget boliger som ved hjelp av unike planløsninger, private bad, lydtette vegger og deling av flotte fellesarealer inviterer til å bo både alene og sammen. For noen kan det bli en «venneleilighet». For andre kan det være morgendagens generasjonsbolig eller en annen sammensetning av familie, venner eller gode kollegaer. 

Les mer om våre tre ulike varianter av venneleiligheter:

Liten venneleilighet

BRA: 83 kvm

Totalpris kr :
Andel A: 2 700 290,-
Andel B: 2 507 412,- 
Andel C: 2 507 412,-

Totalt kr. 7 715 114,-

Liten venneleilighet er designet for at 3 venner kan bo under samme tak, hvor man eier hvert sitt private soverom. Alle soverommene har lydtette vegger. Øvrige rom deles mellom vennene: 2 bad, romslig entré, åpen stue / kjøkken og utgang til balkong.

Stor venneleilighet

BRA: 102 kvm

Totalpris kr:
Andel A:  3 431 452,-
Andel B:  3 285 432,-
Andel C:  3 017 730,-

Totalt kr. 9 734 614,-

Den store venneleiligheten er designet for å kunne deles mellom 3 venner, hvor man eier hvert sitt private soverom og bad - og deler på entré, stue, kjøkken og balkong for et sosialt liv. Soverommene har lydtette vegger, og privat bad med opplegg for vaskemaskin. 

To hjem i ett

BRA: 145 kvm

Totalpris kr:
Andel A: 6 241 364,-
Andel B: 6 241 364,-

Totalt kr. 12 482 728,-

Boligen består av to separate leiligheter med felles stue med balkong og tilgang til ekstra gjesterom i midten. Hver av leilighetene har privat kjøkken og stue, soverom, bad  og romslig entré med eget inngangsparti. Den ene leiligheten har privat balkong. 

Få hjelp med finansieringen!

Fyrstikkbakken 14 er et innovativt prosjekt med nye boformer, høyt miljøfokus og delekultur. For å gjøre det enda enklere å komme seg inn på boligmarkedet i Oslo, tilbyr vi ulike løsninger for finansiering tilpasset deleleilighetene. La oss forklare:

Vi tilbyr Deleie og har inngått samarbeid med OsloBolig som kan være med å spleise på deleleiligheten du ønsker å kjøpe. Forutsetningen er at du har spart opp litt egenkapital selv – og at du på sikt ønsker å eie din egen bolig 100 prosent. 

Det kan være knyttet usikkerhet til å skulle kjøpe sin første deleleilighet sammen med venner eller familie. Vi tilbyr derfor en angrerett på 6 måneder for disse leilighetene, som en trygghet hvis dere skulle finne ut at samboerskapet ikke fungerer.

DnB tilbyr vennelån som passer for kjøpere som ønsker å EIE fremfor å leie egen bolig. Ved å være flere lånetakere vil dere ha mulighet til å betjene et større boliglån sammen, og få en fot inn på boligmarkedet i Oslo. 

Ved å gå sammen om å kjøpe leilighet vil også de månedlige kostnadene bli lavere per person, som gjør at lommeboka strekker lenger. Det som er viktig er at dere inngår en samboeravtale hvor økonomiske forhold  og en exit-strategi avklares. 

Hva skjer om en av oss selger?

Når venner kjøper bolig sammen, er det neppe med en plan om å forbli
samboere resten av livet. Lurer du på hvordan dere løser det når én vil flytte?
Slapp helt av, dette har vi tenkt på.

Våre venneleiligheter er designet spesielt for å kunne deles, samtidig som man har arealer som er private. Nettopp derfor er leilighetene designet med ekstra lydisolering til soverommene. 

Før dere investerer i bolig sammen er det smart å ha helt klare avtaler for alt fra kjøp til bruk og salg. Hvordan går vi frem når én av tre vil selge? Hvordan fastsettes prisen og hvem har forkjøpsrett? Kan vi leie ut det ledige rommet?  (svaret er ja).

Alt dette ønsker vi å gi dere svar på før dere flytter inn. For å hjelpe dere med å finne en ryddig exit-strategi, tilbyr vi juridisk bistand til å sette opp en privatrettslig avtale tilpasset akkurat deres behov!

Ønsker du å vite mer om dette eller har konkrete spørsmål? Kontakt megler Bjørnar Gullberg Letnes på tlf 948 08 050 eller bjornar.gullberg.letnes@dnbeiendom.no

Meld interesse for prosjektet
 

Powered and visualized by Plyo - Byggherre: Birk & Co & AF Eiendom