fyrstikkbakken14

Hva er en deleleilighet?

I Fyrstikkbakken har vi designet og bygget boliger som ved hjelp av unike planløsninger, private bad, lydtette vegger og deling av flotte fellesarealer inviterer til å bo både alene og sammen. For noen kan det bli en «venneleilighet». For andre kan det være morgendagens generasjonsbolig eller en annen sammensetning av familie, venner eller gode kollegaer. 

Les mer om våre tre ulike varianter av deleleiligheter:

To hjem i ett

BRA: 137 kvm
Pris kr. 12.482.728

Boligen består av to separate leiligheter med felles stue og gjesterom i midten. Hver av leilighetene har privat kjøkken og stue, soverom, bad  og romslig entré med eget inngangsparti. Den ene leiligheten har privat balkong. Begge leilighetene har egen inngang til det store fellesarealet bestående av stue, gjesterom og stor felles balkong.

Stor deleleilighet

BRA: 102 kvm
Pris fra kr. 9.734.614

Denne boligen er spesielt designet for å kunne deles mellom 3 parter, hvor man eier hvert sitt private soverom og bad - og deler på entré, stue, kjøkken og balkong for et sosialt liv. Alle soverommene har hvert sitt tilhørende bad. To av badene er integrert i selve soverommet, mens det tredje badet har inngang fra entré. Soverommene har lydtette vegger. 

Liten deleleilighet

BRA: 83 kvm
Pris fra kr. 7.715.114

Denne effektive boligen er spesielt designet for at tre parter kan bo under samme tak, hvor man eier hvert sitt private soverom. Alle de tre soverommene har lydtette vegger. Leiligheten rommer i tillegg to felles bad, romslig entré med god lagringsplass, felles stue og kjøkken og utgang til en hyggelig balkong - som er delvis innglasset.

Få hjelp med finansieringen!

Fyrstikkbakken 14 er et innovativt prosjekt med nye boformer, høyt miljøfokus og delekultur. For å gjøre det enda enklere å komme seg inn på boligmarkedet i Oslo, tilbyr vi ulike løsninger for finansiering tilpasset deleleilighetene. La oss forklare:

Vi tilbyr Deleie og har inngått samarbeid med OsloBolig som kan være med å spleise på deleleiligheten du ønsker å kjøpe. Forutsetningen er at du har spart opp litt egenkapital selv – og at du på sikt ønsker å eie din egen bolig 100 prosent. 

Det kan være knyttet usikkerhet til å skulle kjøpe sin første deleleilighet sammen med venner eller familie. Vi tilbyr derfor en angrerett på 6 måneder for disse leilighetene, som en trygghet hvis dere skulle finne ut at samboerskapet ikke fungerer.

DnB tilbyr vennelån som passer for kjøpere som ønsker å EIE fremfor å leie egen bolig. Ved å være flere lånetakere vil dere ha mulighet til å betjene et større boliglån sammen, og få en fot inn på boligmarkedet i Oslo. 

Ved å gå sammen om å kjøpe leilighet vil også de månedlige kostnadene bli lavere per person, som gjør at lommeboka strekker lenger. Det som er viktig er at dere inngår en samboeravtale hvor økonomiske forhold  og en exit-strategi avklares. 

Hva skjer om en av oss selger?

Når venner kjøper bolig sammen, er det neppe med en plan om å forbli
samboere resten av livet. Lurer du på hvordan dere løser det når én vil flytte?
Slapp helt av, dette har vi tenkt på.

Våre venneleiligheter er designet spesielt for å kunne deles, samtidig som man har arealer som er private. Nettopp derfor er leilighetene designet med ekstra lydisolering til soverommene. 

Før dere investerer i bolig sammen er det smart å ha helt klare avtaler for alt fra kjøp til bruk og salg. Hvordan går vi frem når én av tre vil selge? Hvordan fastsettes prisen og hvem har forkjøpsrett? Kan vi leie ut det ledige rommet? (svaret er ja).

Alt dette ønsker vi å gi dere svar på før dere flytter inn. For å hjelpe dere med å finne en ryddig exit-strategi, tilbyr vi juridisk bistand til å sette opp en privatrettslig avtale tilpasset akkurat deres behov!

Ønsker du å vite mer om dette eller har konkrete spørsmål? Kontakt megler Bjørnar Gullberg Letnes på:

 bjornar.gullberg.letnes@dnbeiendom.no eller tlf 948 08 050

Meld interesse for prosjektet
 

Powered and visualized by Plyo - Byggherre: Birk & Co & AF Eiendom