fyrstikkbakken14

Lekker toppleilighet!

Velkommen til denne eksklusive og svært romslige toppleiligheten på 138 kvm BRA. Her får du tre soverom, to bad, stue og kjøkken på over 50 kvm. og en stor, privat balkong med nydelig utsikt over Oslo. I tillegg får du også tilgang til selskapslokale, sauna på takterrassen og gjesteleiligheter :)

H0903

Toppleilighet med stor stue, åpen kjøkkenløsning med spisestue og direkte utgang til privat balkong på 20 kvm - med nydelig utsikt over Oslo og fjorden. 3 soverom, 2 bad, separat vaskerom, hall og omkledningsrom.

Totalpris kr. 16.287.224,-

 • Etasje: 9
  Soverom: 3
  Ant. rom: 4

  Energimerking: A

  BRA-i (internt bruksareal): 133 kvm
  BRA-b (innglasset balkong): 5 kvm
  TBA: (åpent areal balkong): 15 kvm

  Sportsbod medfølger på ca 5 kvm. 

  Totalpris kr. 16.287.224,-

  * Omkostninger kr. 43.942,- og Delemetergjeld kr. 68.282,- er medtatt i totalpris.

 • Felleskostnader per mnd er kr. 6.298,- og dekker:

  • Kr. 5.798,- er felleskostnad per mnd som dekker kommunale avgifter (for vann, avløp, renovasjon), internett, forsikring av bygningsmassen, strøm i fellesarealer, vaktmestertjenester som snømåking, plenklipping, felleskostnader for parkering- og delemeterfunksjonen, forretningsførsel og renhold. Oppvarming/vannbåren varme faktureres separat. 
  • Kr. 500,- per mnd dekker nedbetaling av *delemetergjeld, hvor hver leilighetseier i prosjektet eier sin andel av Delemetere på kr. 68.282,- Delemetere er fellesfasiliteter som sauna på takterrassen, selskapslokale, gjesteleilighet m.m. 
 • Vegger:  Leiligheten er malt i en mørk brun veggfarge og med synlig innslag av massivtre på noen interne vegger. Dette skaper en lunt og hyggelig atmosfære, og er et synlig bevis på at Fyrstikkbakken 14 er bygget på naturens premisser. 

  Kjøkken: Moderne kjøkken fra HTH med sorte fronter og gråsort laminat benkeplate. Kjøkkenøy. Hvitevarer er inkludert. 

  Bad: Mørkt bad med mørkebrun flis på gulv og vegg. Hvitt vegghengt toalett. Sort servantskap med 2 skuffer. Speil med LED-lys. Armaturer i messing overflate. 

  Gulv: Lys hvitpigmentert eikeparkett, 1-stav. Vannbåren gulvvarme i oppholdsrom. 

 • Fyrstikkbakken 14 er et miljøprosjekt som ligger plassert kort vei til offentlig transport. T-bane, tog og buss vil ta deg enkelt rundt i byen. I tillegg er det lagt opp til god sykkelparkering på eiendommen, både innendørs og ute. 

  Om du har bil er det mulighet å leie p-plass av Sameiet i garasjekjelleren. 

  Kontakt megler om du har spørsmål tilknyttet mobilitet.

Dine delemeter - alt du får tilgang til...

I Fyrstikkbakken 14 får du tilgang til 250 kvm møblerte og fiks ferdige fellesfasiliteter som selskapslokale, gjesteleiligheter, sauna på takterrassen, treningsrom og smart parkering for bil og sykkel. Alt dette, som vi har valgt å kalle for prosjektets Delemeter, bookes enkelt i en app som er knyttet til digitale nøkler og Vipps. 

Appen brukes også til å samle naboer for sosiale treff - og beboere er allerede i gang med vaffeltreff på takterrassen, yoga og felles middager som hyggelige møtepunkter i hverdagen.

Grønn og urban beliggenhet

Med adresse i Fyrstikkbakken 14, har du god tilgang på alt du måtte ønske og har behov for - enten det er hverdag eller helg. Bryn senter med shopping eller kortreist natur i Skøyenparken som omkranser Nordre Skøyen hovedgård. T-bane og tog tar deg enkelt rundt i byen, enten du vil til urbane strøk eller Østmarka. 

Meld interesse for prosjektet
 

Powered and visualized by Plyo - Byggherre: Birk & Co & AF Eiendom