fyrstikkbakken14

Romslig 3-roms!

Velkommen til en romslig hjørneleilighet på 95 kvm BRA med deilig privat balkong. Her har du god boltreplass for deg og dine, og når du trenger enda større plass kan du booke selskapslokale og gjesteleiligheter for deg og dine gjester! NB: Mulighet for husbankfinansiering

H0203

Stor 3-roms hjørneleilighet med åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til privat balkong som er delvis innglasset. 2 soverom, 1 bad og stor entré og eget omkledningsrom på 11 kvm. Badet leveres med sandfarget flis på gulv og vegg. Kjøkkenet er levert fra HTH med integrerte hvitevarer.

Totalpris kr. 7.743.994,-

 • Etasje: 2
  Soverom: 2
  Ant. rom: 4

  Energimerking: A

  BRA-i (internt bruksareal): 89 kvm
  BRA-b (innglasset balkong): 6 kvm
  TBA: (åpent areal balkong): 5 kvm

  Sportsbod medfølger på ca 5 kvm. 

  Totalpris kr. 7.743.994,-

  *Omkostninger kr. 30.712,- og Delemetergjeld kr. 68.282,- er medtatt i totalpris.

 • Felleskostnader per mnd er kr. 4.626,- og dekker:

  • Kr. 4.126,- er felleskostnad per mnd som dekker kommunale avgifter (for vann, avløp, renovasjon), internett, forsikring av bygningsmassen, strøm i fellesarealer, vaktmestertjenester som snømåking, plenklipping, felleskostnader for parkering- og delemeterfunksjonen, forretningsførsel og renhold. Oppvarming/vannbåren varme faktureres separat. 
  • Kr. 500,- per mnd dekker nedbetaling av *delemetergjeld, hvor hver leilighetseier i prosjektet eier sin andel av Delemetere på kr. 68.282,- Delemetere er fellesfasiliteter som sauna på takterrassen, selskapslokale, gjesteleilighet m.m. 
 • Denne leiligheten tilbys med Husbankfinansiering, som tilbyr svært gunstige renter. Les mer her

 • Vegger:  Leiligheten er malt i en lys beige veggfarge og med synlig innslag av massivtre på noen interne vegger. Dette skaper en lunt og hyggelig atmosfære, og er et synlig bevis på at Fyrstikkbakken 14 er bygget på naturens premisser. 

  Kjøkken: Moderne kjøkken fra HTH med sorte fronter og hvit laminat benkeplate. Kjøkkenøy. Hvitevarer er inkludert. 

  Bad: Lyst bad med sandfarget flis på gulv og vegg. Hvitt vegghengt toalett. Hvitt servantskap med 2 skuffer. Speil med LED-lys. Armaturer i krom overflate. 

  Gulv: Lys hvitpigmentert eikeparkett, 1-stav. Vannbåren gulvvarme i oppholdsrom. 

 • Fyrstikkbakken 14 er et miljøprosjekt som ligger plassert kort vei til offentlig transport. T-bane, tog og buss vil ta deg enkelt rundt i byen. I tillegg er det lagt opp til god sykkelparkering på eiendommen, både innendørs og ute. 

  Om du har bil er det mulighet å leie p-plass av Sameiet i garasjekjelleren. 

  Kontakt megler om du har spørsmål tilknyttet mobilitet.

Dine delemeter - alt du får tilgang til...

I Fyrstikkbakken 14 får du tilgang til 250 kvm møblerte og fiks ferdige fellesfasiliteter som selskapslokale, gjesteleiligheter, sauna på takterrassen, treningsrom og smart parkering for bil og sykkel. Alt dette, som vi har valgt å kalle for prosjektets Delemeter, bookes enkelt i en app som er knyttet til digitale nøkler og Vipps. 

Appen brukes også til å samle naboer for sosiale treff - og beboere er allerede i gang med vaffeltreff på takterrassen, yoga og felles middager som hyggelige møtepunkter i hverdagen.

Grønn og urban beliggenhet

Med adresse i Fyrstikkbakken 14, har du god tilgang på alt du måtte ønske og har behov for - enten det er hverdag eller helg. Bryn senter med shopping eller kortreist natur i Skøyenparken som omkranser Nordre Skøyen hovedgård. T-bane og tog tar deg enkelt rundt i byen, enten du vil til urbane strøk eller Østmarka. 

Meld interesse for prosjektet
 

Powered and visualized by Plyo - Byggherre: Birk & Co & AF Eiendom