fyrstikkbakken14

C-901

Toppleilighet med stor stue, åpen kjøkkenløsning med spisestue og direkte utgang til privat balkong på 20 kvm - med nydelig utsikt over Oslo og fjorden. 3 soverom, 2 bad, separat vaskerom, hall og omkledningsrom.

Organisering

Selveierleilighet

Status

Ledig

Etasje

9.

BRA m²

144

P-rom m²

133

Felleskost pr. mnd

6 298

Balkong/ markterrasse m²

20

Soverom

3

Ant. Rom

5-roms

Pris

16 175 000

Fellesgjeld

68 282

Omkostninger

43 942

Totalpris

16 287 224

Leveranse

Leiligheten leveres med en helhetlig interiørstil - hvor rommene er satt sammen for å gi et avslappet og harmonisk hjem. Mørkebrun veggfarge i alle rom - og med enkelte veggflater leveres med synlig massivtre som gir et lunt og godt inneklima. På badet leveres vegg og gulv med mørkebrune fliser. Kjøkkenet er moderne med sort overflate med integrerte hvitevarer. 1-stav parkett m/ gulvvarme i oppholdsrom og bad. Detaljer i messing tilfører leiligheten det lille ekstra.

Alle beboere får i tillegg tilgang til prosjektets Delemetere - som er felles fasiliteter som enkelt kan bookes i en app. Sauna på taket! Treningsrom! Gjesteleiligheter! Selskapslokale med lounge og storkjøkken! Vil du være med å bo i et sosialt nabolag - er du velkommen på visning for å bli bedre kjent med Fyrstikkbakken 14 :)

Meld interesse
 

Powered and visualized by Plyo - Byggherre: Birk & Co & AF Eiendom