fyrstikkbakken14

3-roms i 9. etasje!

Lys og lekker leilighet i byggets øverste etasje, uten innsyn og med privat balkong på 18 kvm. Her har du plass til å invitere venner og familie - og samtidig ha tilgang til  selskapslokale, gjesteleilighet og sauna på takterrassen når du ønsker det.

H0903

Åpen stue- og kjøkkenløsning, to soverom og stor balkong på 18 kvm. Eget omkledningsrom i tilknytning til entreen, i tillegg egne nisjer for skoskap og garderobe. Badet leveres med lyse fliser og har plass til vaskemaskin og tørketrommel. Leiligheten er ellers levert i lyse overflater, og sort moderne kjøkken fra HTH med integrerte hvitevarer.

Totalpris kr. 9.043.614

 • Etasje: 9
  Soverom: 2
  Ant. rom: 3

  Eieform: Borettslag/andel

  Energimerking: A

  BRA-i (internt bruksareal): 74 kvm
  BRA-b (innglasset balkong): 5 kvm
  TBA: (terrasse- og balkongareal): 18 kvm

  Sportsbod medfølger på ca 5 kvm. 

  Totalpris kr. 9.043.614

  Innskudd kr. 3.752.000,-  | Fellesgjeld kr. 5.178.000,-

  Omkostninger kr. 45.332,- og *Delemetergjeld kr. 68.282,- er medtatt i totalpris.

 • Månedlige felleskostnader inneholder rente-/kapitalkostnad på andel fellesgjeld (5,45% gjeldende rentesats), månedlige kostnader for drift og vedlikehold, samt nedbetaling av * delemetergjeld.

  Totale kostnader per mnd fra år 1-5 (avdragsfri periode)  er kr. 28.212,- 

  • Kr. 4.195,- er felleskostnad per mnd som dekker kommunale avgifter (for vann, avløp, renovasjon), internett, forsikring av bygningsmassen, strøm i fellesarealer, vaktmestertjenester som snømåking, plenklipping, felleskostnader for parkering- og delemeterfunksjonen, forretningsførsel og renhold. Oppvarming/vannbåren varme faktureres separat. 
  • Kr. 500,- per mnd* dekker nedbetaling av delemetergjeld, hvor hver leilighetseier i prosjektet eier sin andel av Delemetere på kr. 68.282,- Delemetere er fellesfasiliteter som sauna på takterrassen, selskapslokale, gjesteleilighet m.m. 
  • Resterende kr. 23.517,- er rentekostnad for andel fellesgjeld.


  Borettslaget har IN-ordning, og 5 års avdragsfrihet på fellesgjelden. IN-ordning står for individuell nedbetaling av fellesgjeld. Det betyr at du har mulighet til å betale ned din del av fellesgjelden i borettslaget, noe som gjør at de månedlig felleskostnadene blir redusert.

  Ved innbetaling av hele fellesgjelden (IN-ordning) vil felleskostnadene per mnd være kr 4 695,- (inkluderer kr. 500,- som dekker *delemetergjeld)


  Totale kostnader per mnd etter avdragsfri periode (fra år 6) er kr. 32.332,- hvor kr. 27.637,- dekker rentekostnad for andel fellesgjeld. 

  Har du spørsmål, kontakt megler for mer info.

 • Vegger:  Leiligheten er malt i en lys beige veggfarge og med synlig innslag av massivtre på noen interne vegger. Dette skaper en lunt og hyggelig atmosfære, og er et synlig bevis på at Fyrstikkbakken 14 er bygget på naturens premisser. 

  Kjøkken: Moderne kjøkken fra HTH med sorte fronter og hvit laminat benkeplate. Kjøkkenøy med vask og oppvaskmaskin. Hvitevarer er inkludert. 

  Bad: Lyst bad med sandfarget flis på gulv og vegg. Hvitt vegghengt toalett. Hvitt servantskap med 2 skuffer. Speil med LED-lys. Armaturer i krom overflate. 

  Gulv: Lys hvitpigmentert eikeparkett, 3-stav. Vannbåren gulvvarme i oppholdsrom. 

 • Fyrstikkbakken 14 er et miljøprosjekt som ligger plassert kort vei til offentlig transport. T-bane, tog og buss vil ta deg enkelt rundt i byen. I tillegg er det lagt opp til god sykkelparkering på eiendommen, både innendørs og ute. 

  Om du har bil er det mulighet å leie p-plass av Sameiet i garasjekjelleren. 

  Kontakt megler om du har spørsmål tilknyttet mobilitet.

Dine delemeter - alt du får tilgang til...

I Fyrstikkbakken 14 får du tilgang til 250 kvm med møblerte og fiks ferdige fellesfasiliteter som selskapslokale, gjesteleiligheter, sauna på takterrassen, treningsrom og smart parkering for bil og sykkel. Alt dette, som vi har valgt å kalle for prosjektets Delemeter, bookes enkelt i en app som er knyttet til digitale nøkler og Vipps. 

Appen brukes også til å samle naboer for sosiale treff - og beboere er allerede i gang med vaffeltreff på takterrassen, yoga og felles middager som hyggelige møtepunkter i hverdagen.

Grønn og urban beliggenhet

Med adresse i Fyrstikkbakken 14, har du god tilgang på alt du måtte ønske og har behov for - enten det er hverdag eller helg. Bryn senter med shopping eller kortreist natur i Skøyenparken som omkranser Nordre Skøyen hovedgård. T-bane og tog tar deg enkelt rundt i byen, enten du vil til urbane strøk eller Østmarka. 

Meld interesse for prosjektet
 

Powered and visualized by Plyo - Byggherre: Birk & Co & AF Eiendom