fyrstikkbakken14

A-902

Leiligheten ligger i byggets øverste etasje og har åpen stue- og kjøkkenløsning, to soverom, entré med eget omkledningsrom, ett bad og stor balkong på 18 kvm. Leiligheten har ingen gjenboere - og alle rom vender med flott utsyn over byen.

Status

Ledig

Etasje

9.

BRA m²

78

P-rom m²

73

Balkong/ markterrasse m²

18

Soverom

2

Ant. Rom

3-roms

Kjøpesum*

3 752 000

Fellesgjeld **

5 246 282

Omkostninger

45 332

Totalpris

9 043 614

Fellesutgifter år 1-5

28 212

Fellesutgifter fra år 6

32 332

* Feltet Kjøpesum markert med en stjerne ovenfor inneholder både innskudd og kontantdel. Ettersom borettslaget er finansiert med 60% fellesgjeld og 40% innskudd, vil overskytende i dette feltet omtales som kontantdel. Nevnte kontantdel er ikke å anse som et innskudd og skal dermed ikke sikres med pant i borettslagets eiendom, jf. brl. § 2-11.    

** Hvorav Delemetergjeld 68 282

Se din utsikt

Utsiktsbildet er tatt sommer 2023 - og tatt med drone under bygging. Bilder nedenfor viser riktig utsikt fra ferdigbygget leilighet.

Leveranse

Leiligheten leveres med en helhetlig interiørstil - hvor rommene er satt sammen for å gi et avslappet og harmonisk hjem. Lys beige veggfarge i alle rom - og enkelte veggflater leveres med synlig massivtre som gir et lunt og godt inneklima. På badet leveres vegg og gulv med sandfarget fliser. Kjøkkenet er moderne med sort overflate med integrerte hvitevarer. Lys eikeparkett m/ gulvvarme i oppholdsrom og bad. 

Alle beboere får i tillegg tilgang til prosjektets Delemetere - som er felles fasiliteter som enkelt kan bookes i en app. Sauna på taket! Treningsrom! Gjesteleiligheter! Selskapslokale med lounge og storkjøkken! Vil du være med å bo i et sosialt nabolag - er du velkommen på visning for å bli bedre kjent med Fyrstikkbakken 14 :)

Meld interesse

Powered and visualized by Plyo - Byggherre: Birk & Co & AF Eiendom