fyrstikkbakken14

Nå er det mye som skjer fremover

Det er mye som skjer i Fyrstikkbakken 14 om dagen. Gravemaskinene er på plass på tomten og stadig får flere leiligheter nye eiere. Allerede er over 120 leiligheter solgt.


Oppstart av tilvalgsprosess


Alle leilighetene i F14 får tilvalgsmuligheter, slik at boligkjøperne kan sette personlig preg på sine nye hjem. Allerede er tilvalgsprosessen for baderomskabiner gjennomført for alle bygg, og nå lanseres øvrige tilvalg. Først ut er 1. etasje, etterfulgt av bygg D med planlagt oppstart i februar. Resterende bygg lanseres frem mot sommeren. Alle boligkjøpere vil få mail og SMS fra Bygr som er systemet hvor alle bestillinger foretas. 


Du har mulighet til å påvirke ditt nye hjem


Vi har noen få ledige leiligheter i 1. etg, som nå er i gang med tilvalgsprosessen. Felles for disse er urbane kvaliteter hvor sort kjøkken fra HTH med sort matt kjøkkenkran fra Tapwell er en del av leveransen. Sjekk ut C-103 for å lese mer.

Nysgjerrig på fremdriften?

Da kan du sjekke ut vårt byggeplasskamera som gir deg et oppdatert bilde av byggeplassen hvert tiende minutt.


Endelige løsninger på delemeterne 

Etter flere runder med medvirkning gjennom møter, innsendte innspill på hjemmesiden og Facebook, samt en digital medvirkningsuke, er alle innspill nå bearbeidet og bestemt. De endelige løsningene vil presenteres i neste nyhetsbrev, så følg med!


Powered and visualized by Plyo - Byggherre: Birk & Co & AF Eiendom