fyrstikkbakken14

Hva vil du helst dele med naboen?

I Fyrstikkbakken 14 på Bryn deler du litt, og får mye mer tilbake. I tillegg til din egen selveierleilighet eier du mange kvadratmeter som du deler med andre. Med Delemeterne som er avsatt (mD) i prosjektet får du tilgang på goder langt utover det din egen leilighet rommer.

For å hente inspirasjon til hvordan Delemeterne skal disponeres har vi nylig gjennomført en spørreundersøkelse blant potensielle boligkjøpere som har registrert sin interesse for prosjektet. Responsen var overveldende.

Undersøkelsen viser generelt at viljen til å dele på godene er veldig stor. Mest populært er takterrasse. Hele 7 av 10 boligkjøpere ønsker seg dette, og langt over halvparten ønsker seg også både selskapslokale og gjesteleilighet. Det har også kommet mange andre gode forslag til bruk av Delemeterne.

– Det er kjempegøy at vi har fått så mange gode innspill til hvordan vi kan skape et godt sted å bo. Vi ser at vi har truffet godt på disponering av Delemeterne så langt i prosjektet, forteller Sachiko Holmsen i Birk & Co. Takterrasse, selskapslokale og gjesteleiligheter skal vi helt klart levere, fortsetter hun. Samtidig ser vi at enkelte ønsker seg lekerom for barn, mens andre har gitt uttrykk for at de ønsker seg en stillesone. 

10. september arrangerer Birk & Co sammen med blant annet LINK Arkitektur og DNB Eiendom en involveringsworkshop, der potensielle boligkjøpere får komme med sine ønsker og idéer.

- Vi vil blant annet diskutere en del av planløsningene våre, der vi ser på muligheten for å få mer ut av de små leilighetene gjennom fleksible romløsninger. Flere interessenter vi har snakket med tenker at de kan bo litt mindre, dersom de har tilgang på en gjesteleilighet istedenfor å ha sitt eget gjesterom, forteller Sachiko. Samtidig ønsker vi å vite hvilke prioriteringer kjøperne av større leiligheter vil gjøre. Hva er for eksempel viktigst av separat kjøkken, et ekstra soverom eller et ekstra bad?

Ønsker du å bli invitert til en involveringsworkshop 10. september?

Meld meg på!

Powered and visualized by Plyo - Byggherre: Birk & Co & AF Eiendom