fyrstikkbakken14

En hyggelig kveld på Nordre Skøyen Hovedgård

Med mål om å bygge Norges hyggeligste nabolag, inviterte vi interessenter til involveringsworkshop torsdag 10. september. Arrangementet gikk av stabelen på historiske Nordre Skøyen Hovedgård, rett i nærheten av Fyrstikkbakken 14 på Bryn i Oslo.

-       Vi hadde håpet på god respons og oppmøte, men at det skulle bli så hyggelig hadde vi ikke sett for oss. Allerede etter en halvtimes tid, ønsket flere av deltakerne at vi skulle holde på lenger enn planlagt, så det er jo et godt tegn, forteller Sachiko Holmsen, i Birk & Co.

Kveldens program inneholdt en presentasjon av planene for Fyrstikkbakken 14 før deltakerne ble delt inn i ulike grupper der det ble anledning til å komme med innspill både på ulike planløsninger og hva Delemeterne kan brukes til. 

-       Det var både nyttig og inspirerende å høre forslagene som kom opp i involveringsdelen av workshopen: Alt fra hvordan vi kan løse planløsningene for optimal plassbruk til et kreativt forslag om å dele inn takterrassene etter interesser, fortsetter Holmsen.

Tilstede på workshopen var både arkitekter fra LINK Arkitektur, prosjekteringsteamet fra Birk & Co, samt eiendomsmeglerne fra DNB Eiendom. I tillegg stilte den lokale aktøren Nord Bakeri og Brenneri med bakervarer, blingser og andre godsaker, noe som bidro til ekstra god stemning. Nå vurderes det å gjennomføre flere slike workshoper for interessentene i Fyrstikkbakken 14.

-       På grunn av Corona-restriksjoner valgte vi å ikke overstige 20 personer på arrangementet i tillegg til det relativt store prosjekteringsteamet. Derfor ønsker vi å gjennomføre flere runder, slik at enda flere interessenter får anledning til å komme med sine forslag og ønsker. Vi vet at vi kommer til å kjøre en eller flere workshops når vi har kommet et stykke uti første salgstrinn, men det kan også bli aktuelt å kjøre flere workshoper som den vi kjørte i kveld, så vi vil sende ut invitasjon flere av de som har meldt sin interesse, avslutter Holmsen.

Fyrstikkbakken 14 er 160 miljøvennlige selveierleiligheter på Bryn i Oslo med gode ute- og inneområder som deles av beboerne. 

Du deler litt og får mye mer tilbake. 

 

* Alle visualiseringer er ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.

Powered by Plyo - Visuals by 3D Estate - Concept by We Are Live