fyrstikkbakken14

Velkommen til landets hyggeligste nabolag

Fyrstikkbakken 14 er 160 miljøvennlige selveierleiligheter på Bryn i Oslo med gode ute- og inneområder som deles av beboerne. Du deler litt og får mye mer tilbake.

Meld interesse for F14!

Meld interesse

Pris

Kommer

Kvm

Kommer

Soverom

Kommer

Innflytting

Kommer

Fremtidens bokonsepter

Fyrstikkbakken 14 tester ut fremtidens boformer.
De aller fleste selveierleilighetene er helt vanlige to-, tre- og fıreroms der alt er bare for deg. Men i tillegg til din egen leilighet eier du kvadratmeter som du deler med andre. Vi kaller disse arealene Delemeter, og du kan bidra med innspill når vi skal bestemme hva Delemeterne skal brukes til.

Hva vil du dele?

Nyheter

Hold deg oppdatert om prosjektets fremdrift og status.

Logo

Det lønner seg å dele

Med delt hjemmekontor, gjesterom, lekerom, parsellhage, sauna på taket, elbilpool, sykler og verktøybod får alle mer av det man vanligvis har begrenset tilgang på.

Delemeterne kan brukes av mange på en gang - eller bare av deg og dine. Det er fremtidsorientert, men også økonomisk smart. Å dele på det vi har er bra for planeten. Og når noe er for alle kan vi investere i kvalitet.

Et kvarter fra Jernbanetorget

Fyrstikkbakken 14 bygges på Bryn og kommer for salg høsten 2020. I nærheten har man Tveita og Bryn Senter til storhandelen, Nordre Skøyen Hovedgård til rekreasjon og Hellerud T-banestasjon bare noen få minutters spasertur unna. Her har du nærhet til Østmarka og flotte bademuligheter i blant annet Ulsrudvannet, Nøklevann og Lutvann. T-banen til sentrum tar kun et kvarter. Du går til Bryn togstasjon på under fem minutter og derfra kan du ta deg til Oslo lufthavn på ca. en halvtime.

Fremtidens måte
å bygge på

Fyrstikkbakken 14 er landets første kommersielle FutureBuilt boligprosjekt i massivtre. Med et mål om 50 % reduksjon i klimagassutslipp under konstruksjon og nesten null utslipp når det står ferdig, ønsker vi å vise at å bo miljøvennlig er viktig for fremtidens boligkjøper. 

Prosjektet bygges i massivtre. Et solid og naturlig byggemateriale som regnes som et av de mest miljøvennlige alternativene i dagens boligbygging. Det gir dessuten et godt inneklima ettersom det både tar opp og tilfører fuktighet – en stor fordel for oss som bor i et land med stor variasjon mellom årstidene.

Meld interesse for prosjektet
 

Hva slag boligtype er du interessert i?

Innspill til Fyrstikkbakken 14?


Kontakt megler

Skulle du ha spørsmål om F14 er det bare å ta kontakt for en uforpliktende prat.

Powered by Plyo - Visuals by 3D Estate