fyrstikkbakken14

F14 nyhetsbrev – september 2022

De siste månedene har det skjedd mye i kulissene, alle boligkjøpere har i årets første halvår gjennomført sine individuelle tilvalgsbestillinger parallelt med at entreprenøren har jobbet med grunnarbeider på tomten. I april startet også Sporveien opp med ny T-banetunell fra Østensjø til Hellerud, som er forventet ferdig høsten 2023. I sommer startet montasje av massivtre – og bygg D har startet å reise seg.

Drone over byggeplassen juli 2022

Dagens bilde fra byggeplassen 27.09.2022


Delemeter

Vårt arbeid med delemetere er nå i sluttfasen, og hvor boligkjøperne har vært aktive med innspill om hva de ønsker. Det ble i april gjennomført en rekke digitale workshops med kjøperne, og hvor vi i de siste månedene ar jobbet med siste finpuss. Vi har også hatt navnekonkurranse for kjøperne for hva hver takterrasse skal hete – og her er resultatet:

  • Bygg A: Leketoppen – familieterrassen
  • Bygg B: Damphuset – sauna og velvære
  • Bygg C: Oasen – dyrking av planter og kreativt rom for musikk/kultur
  • Bygg D: Formtoppen – trening

Nå går delemeter over i en ny fase, hvor en ressursgruppe med boligkjøpere sammen med prosjektteamet vil forme de siste detaljer frem til innflytting. 

Flere leiligheter igjen

Vi har solgt over 130 leiligheter, men har heldigvis flere spennende leiligheter igjen, fra 36-138 kvm BRA. Sjekk ut vår boligvelger her og finn din favoritt.


Vi gleder oss til å skape Norges hyggeligste nabolag – hvor du får litt mer når du deler med naboen og nabolaget!

F14 – man får mer sammen

Powered and visualized by Plyo - Byggherre: Birk & Co & AF Eiendom