fyrstikkbakken14

Vanilje

En mild, hyggelig og lys stil der produkter og overflater harmonerer godt sammen. «Vanilje» kommer enten i en beige- eller en gråtone. Med lyse og matte overflater, skapes det en behagelig atmosfære, og du får en leilighet som er innbydende og avslappende å være i - både for store og små. Dette er vår standardleveranse fra 2-9 etasje.

Stue og kjøkken

Her leveres lys hvit eikeparkett. Veggene kommer i klassisk hvit veggfarge, men ønsker du å velge lys beige eller lys grå som tilvalg, kan du gjøre dette når tilvalgsprosess starter opp - helt uten kostnad. En overflate, enten vegg eller tak leveres også med synlig treverk. Dette skaper det vi kaller pustende vegger - noe som er bra for både deg og miljøet.

På kjøkkenet leveres hvite fronter og lys hvit eik benkeplate i laminat. Ønsker du å velge grå farge på fronter og benkeflate, står du helt fritt til å gjøre det - uten ekstra kostnad. Kjøkkenkran leveres i en krom overflate.

  • Vanilje: Stue med standard hvitt kjøkken
  • Vanilje: Stue med tilvalg grått kjøkken
  • Vanilje: Stue inspirasjon
  • Vanilje: Stue/kjøkken inspirasjon
  • Vanilje: Stue/kjøkken inspirasjon
  • Standardleveranse bad - Vanilje sandfarget
  • Tilvalg baderom - Vanilje grå

Bad

Badet leveres som standard med lyse sandfargede fliser på gulv og vegger. Armaturene kommer i krom utførelse, mens badets servantskap har en stilren og matt overflate med to skuffer. Badets speil er vegghengt og kommer med LED-list over, og det vil også tilbys tilvalgsmulighet for flere typer speil og speilskap. Badets dusj har en rekke detaljer: Dusjarmatur i krom overflate, samt dusjvegg i klart herdet glass med profiler i krom. Toalettet på badet er vegghengt og hvitt med hvit nøytral spyleknapp. På badet er det også uttak for både vaskemaskin og tørketrommel.

Det vil i tilvalgsprosessen være mulig å velge tilsvarende bad, men med lys grå flis på både gulv og vegg - helt uten kostnad. I tillegg vil det legges opp til flere tilvalg i stilene Pepper og Safran.

Øvrige rom

Alle rom utenom bad leveres med lys hvit eikeparkett. Veggene kommer i klassisk hvit veggfarge, men du kan som tilvalg velge lys beige eller lys grå uten kostnad når tilvalgsprosess starter opp. Ønsker du en kontrastfarge på vegg, vil dette være en tilvalgsmulighet senere. 

Alle soverom er skissert med plass til garderobe som kan bestilles som tilvalg hos kjøkkenleverandøren.

  • Vanilje: Hovedsoverom inspirasjon
  • Vanilje: Babyrom inspirasjon
  • Vanilje: Barnerom inspirasjon
* Alle visualiseringer er ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.

Powered by Plyo - Visuals by 3D Estate - Concept by We Are Live