fyrstikkbakken14

Vanilje

En mild, hyggelig og lys stil der produkter og overflater harmonerer godt sammen. «Vanilje» kommer enten i en beige- eller en gråtone. Med lyse og matte overflater, skapes det en behagelig atmosfære, og du får en leilighet som er innbydende og avslappende å være i - både for store og små. Dette er vår standardleveranse fra 2-9 etasje.

Stue og kjøkken

Her leveres lys hvit eikeparkett. Leilighetene leveres med enten lys grå eller lys beige veggfarge. En vegg leveres også med synlig treverk. Dette skaper det vi kaller pustende vegger - noe som er bra for både deg og miljøet. På kjøkkenet leveres et moderne kjøkken fra HTH med integrerte hvitevarer. Kjøkkenkran leveres i krom overflate. 

Bad

Badet leveres som standard med lyse sandfargede eller lyse grå fliser på gulv og vegger. Armaturene kommer i krom utførelse, mens badets servantskap har en stilren og matt overflate med to skuffer. Badets speil er vegghengt og kommer med LED-list over. Badets dusj har en rekke detaljer: Dusjarmatur i krom overflate, samt dusjvegg i klart herdet glass med profiler i krom. Toalettet på badet er vegghengt og hvitt med hvit nøytral spyleknapp. På badet er det også uttak for både vaskemaskin og tørketrommel.

Øvrige rom

Alle rom utenom bad leveres med lys hvit eikeparkett. Veggene kommer i enten i lys beige eller lys grå veggfarge. Alle soverom er skissert med plass til garderobe.

* Alle visualiseringer er ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.

Powered by Plyo - Visuals by 3D Estate - Concept by We Are Live