fyrstikkbakken14

Safran

Safran beskrives som en elegant interiørstil hvor noen elementer i messing blir levert. Et uttrykk som har det lille ekstra for å gi deg glamourfølelsen i hverdagen. I leilighet A-903 og C-901 leveres Mørk Safran som standardleveranse.

Stue og kjøkken

Veggene leveres i en mørk og delikat farge. Kjøkkenet kommer med sorte fronter fra HTH. Håndtak i messing og mørk laminat benkeplate og messingkran. På gulvene leveres 1-stav lys eikeparkett. En veggoverflate leveres med synlig treverk. Dette skaper det vi kaller pustende vegger - noe som er bra for både deg og miljøet.

Mørk Safran: Bad inspirasjonMørk Safran: Bad inspirasjon

Bad

Det leveres mørke brune fliser på både gulv og vegg. Dette gir deg en behagelig atmosfære, og skaper et lunt og harmonisk uttrykk. Skuffeseksjonen komplementerer stilen og kommer i sort farge. Servantarmatur og popup-ventil til servant leveres i messing, og det er messingdetaljer i dusjen: glassdører med messinghåndtak og beslag. Badets toalett leveres i hvitt, mens spyleknappen er i messing. Speilet er vegghengt, og over speilet finner du en LED-list. 

Øvrige rom

Alle rom males i en mørk brun veggfarge, og med nordisk lys parkett på gulvene. Leiligheten kan pyntes opp med gullskatter du har med deg i bagasjen, enten det er lampe, bilderammer til et fint maleri, lysestake eller annet interiør i gull og messing. Lange gardiner, myke tekstiler og tidløse møbler vil løfte stilen - og skape et elegant og moderne hjem du vil trives i lenge. Alle soverom er skissert med plass til garderobe.

* Alle visualiseringer er ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.

Powered by Plyo - Visuals by 3D Estate - Concept by We Are Live