fyrstikkbakken14

Safran

Safran beskrives som en elegant interiørstil hvor noen elementer i messing blir levert. Et uttrykk som har det lille ekstra for å gi deg glamourfølelsen i hverdagen. Safran kommer i en lys og en mørk utgave. I leilighet D-601, D-701 og D-801 leveres Safran som standardleveranse, og som vil tilbys som tilvalg for øvrige leiligheter.

Stue og kjøkken

Lys Safran: Veggene leveres i lyse og lune  toner. Kjøkkenet er hvitt og kommer med kran og håndtak i messing. Benkeplaten på kjøkkenet leveres i hvit laminat.

Mørk safran: Veggene leveres i en mørk og delikat farge. Kjøkkenet kommer med sorte glatte fronter. Håndtak i messing og mørk laminat benkeplate og messingkran. 

Felles for begge stilene er lys hvit eikeparkett. En overflate, enten vegg eller tak leveres også med synlig treverk. Dette skaper det vi kaller pustende vegger - noe som er bra for både deg og miljøet.

I leilighet D-601, D-701 og D-801 leveres Safran som standard. Kunden bestemmer selv om de ønsker Lys eller Mørk Safran når tilvalgsprosess starter opp.

 • Lys Safran: Stue/kjøkken inspirasjon
 • Mørk Safran: Stue/kjøkken inspirasjon
 • Lys Safran: Stue inspirasjon
 • Mørk Safran: Stue inspirasjon
 • Lys Safran: Stue/kjøkken inspirasjon
 • Mørk Safran: Stue/kjøkken inspirasjon
 • Lys Safran: Stue/kjøkken inspirasjon
 • Mørk Safran: Stue/kjøkken inspirasjon
 • Mørk Safran: Bad inspirasjon
 • Lys safran: Bad inspirasjon

Bad

Mørk safran: Denne stilen består av mørke brune fliser på både gulv og vegg. Dette gir deg en behagelig atmosfære, og skaper et lunt og harmonisk uttrykk. Skuffeseksjonen komplementerer stilen og kommer i sort farge og håndtakene på badet er i messing.

Lys safran: Denne stilen består av sandfargede fliser på gulv og hvite matte veggfliser. Badets skuffeseksjon leveres i en hvit matt overflate og kommer i flotte håndtak i messing. 

Både lys og mørk safran kommer med servantarmatur og popup-ventil i messing. Også i dusjen er armaturene i messing - her med elegante glassdører med messinghåndtak og beslag. Badets toalett leveres i hvitt, mens spyleknappen er i messing. Speilet er vegghengt, og over speilet finner du en LED-list. Tilvalgsmulighet for flere typer speil og speilskap vil også tilbys, for den som har andre ønsker.

Øvrige rom

For å få en helhetlig stil, er tanken bak Safran at man trekker hovedfarge fra stue/kjøkken også inn i øvrige rom (soverom, gang, garderoberom), evt. i samme fargesjanger. 

I mørk safran kjennetegnes stilen av mørke veggfarger. 

I lys safran er det lune lyse farger som er i hovedfokus.

Felles for begge er å pynte de opp med gullskatter du har med deg i bagasjen, enten det er lampe, bilderammer til et fint maleri, lysestake eller annet interiør i gull og messing. Lange gardiner, myke tekstiler og tidløse møbler vil løfte stilen - og skape et elegant og moderne hjem du vil trives i lenge. Gulvene leveres i lys hvit eik. Alle soverom er skissert med plass til garderobe som kan bestilles som tilvalg hos kjøkkenleverandøren.

 • Lys Safran: Hovedsoverom inspirasjon
 • Mørk safran: Hovedsoverom inspirasjon
 • Mørk Safran: Hjemmekontor/gjesterom inspirasjon
* Alle visualiseringer er ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.

Powered by Plyo - Visuals by 3D Estate - Concept by We Are Live