fyrstikkbakken14

Pepper

En kontrastfylt og urban stil hvor produkter i sorte detaljer skaper en ren og moderne profil. Kraftfull og tøff med spennende kontraster til hvitt. Den er stilren, og gir deg samtidig en industrialisert og moderne følelse. Dette er vår standardleveranse i 1. etasje.

Stue og kjøkken

I 1. etasje leveres 1-stav lys eikeparkett på gulvene. Veggene kommer i klassisk hvit veggfarge. Innvendige dører leveres i sort glatt overflate med sorte gerikter og sort matt vrider. På kjøkkenet får du sorte fronter og hvit benkeplate i laminat. Kjøkkenkran leveres i sort og matt overflate.

Bad inspirasjonBad inspirasjon

Bad

I stilen Pepper leveres badet med mørke grå gulvfliser og hvite matte veggfliser. Badets servantskap er sort og har to skuffer. Speilet på badet er vegghengt og har en LED-list over. I dusjen har du dusjvegger med sorte og matte profiler, samt sort dusjarmatur. Badets toalett er hvitt og vegghengt, og kommer med en hvit og nøytral spyleknapp.

Øvrige rom

Alle rom utenom bad leveres med 1-stav lys eikeparkett. Veggene på disse rommene kommer i en klassisk hvit veggfarge som skaper en behagelig atmosfære. Alle soverom er skissert med plass til garderobe. 

* Alle visualiseringer er ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.

Powered by Plyo - Visuals by 3D Estate - Concept by We Are Live