fyrstikkbakken14

Sjekk ut nærmiljøet

Nærområdet til Fyrstikkbakken 14 er en herlig kombinasjon av både natur og urbane rekreasjonsmuligheter. Utforsk ditt nye nabolag her.

Utsikt over hele Oslo

Byggene i Fyrstikkbakken 14 ligger som perler på en snor i åskammen på Bryn. Her får du fantastisk utsikt fra samtlige leiligheter og en spektakulær panorama over hele byen fra felles takterrasse på toppen av byggene.

Nordre Skøyen Hovedgård

Bor du i Fyrstikkbakken 14, bor du også nærme et av Oslos flotteste selskapslokaler og turområder, Nordre Skøyen Hovedgård.  I det herskapelige lokalet kan du invitere til bryllup, konfirmasjon, dåp eller andre store begivenheter. Gården er omgitt av et flott parkanlegg hvor du også får en fantastisk utsikt over hele Oslo. Her er det barnehage, turmuligheter, julegrantenning, korsang og julemarked. Rett og slett et samlingspunkt for nabolaget, både til hverdag og fest.

Nærhet til marka

Med nærhet til marka har du alltid mulighet til å komme deg ut i frisk luft. Østmarka byr på flotte turområder for både store og små, enten du skal spasere, jogge eller ta deg en dukkert. Området rundt Østensjøvannet er et populært område - sommer som vinter. Visste du at det ved Østensjøvannet er observert hele 232 fuglearter? Eller kanskje du skal ta turen langs Alnaelva? Da kan vi love deg en variert opplevelse med rolige områder, brusende fossefall og ikke minst masse lokalhistorie. 

Alle veier fører til Fyrstikkbakken 14

Vi har utfordret hverandre til et lite kappløp for å sjekke hva som er raskeste vei til Fyrstikkbakken 14 fra Oslo sentrum. Toget fra Bryn ble den klare vinneren, men samtlige fremkomstmidler tok kort tid. Med kun 3 minutters kjøretid fra Oslo S til Bryn, er lokaltoget til Lillestrøm det raskeste alternativet dersom du kommer fra sentrum. Om du ønsker å ta t-banen til andre destinasjoner ligger perrongen Hellerud 300 m unna, og tar deg til Tveita senter for shopping med 1 stopp. For de turglade, er beina og sykkel fine "transportmidler" som raskt tar deg ut i naturen, enten langs Alnaelva eller mot marka via Nordre Skøyen hovedgård. 

Fyrstikkbakken 14 er nærmere enn du tror. Bare se selv hvor kort tid det tok når vi utfordret hverandre til duellen «Førstemann til Fyrstikkbakken» med start på Oslo S.

Se filmen:

youtube_video_preview

Tilgang til alt

Med adresse i Fyrstikkbakken 14, har du god tilgang på alt du måtte ønske og har behov for - enten det er hverdag eller helg. Tveita senter er kun et stopp unna med T-banen. Her finner du blant annet apotek, matbutikk, vinmonopol og en rekke fine butikker. Det finnes også flere spennende cafeer og restauranter i nærområdet, Cafe Nord, Øst Gastropub og Trewerket på Helsfyr, rett ved siden av Vålerenga's stolthet, Intility Arena. Og skulle du ønske deg til sentrum en tur, er det kort vei enten du tar beina fatt langs Alnaelva, sykkel, tog eller t-bane. En ting er i hvert fall sikkert: I Fyrstikkbakken 14 er du nærme det meste. 

Aktiviteter

I nærområdet finnes det en rekke tilbud og aktiviteter. Hva med en fartsfylt kjøretur? Da kan du ta turen til Harald Huysman på Alnabru som tilbyr Gokart. For den treningsglade, så finner man flere treningssentre i nærheten, bla. Mudo og Sats på Tveita og Evo på Bryn. Ellers er også Klatreverket på Bryn, Bøler Bad og Popsenteret på Ryen en kort t-banetur unna. God fornøyelse!


Fortsett å utforske Fyrstikkbakken 14

* Alle visualiseringer er ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.

Powered by Plyo - Visuals by 3D Estate - Concept by We Are Live