fyrstikkbakken14BLI KJENT MED VÅRE TVILLINGLEILIGHETER

Alternativ 1:

En løsning med to fullverdige private leiligheter med minikjøkken, i tillegg til deleareal med stor felles balkong, stue og kjøkken for hyggelige kvelder og gjestebesøk. Ved å dele får du både bedre plass og en hyggeligere hverdag. Alle Tvillingleiligheter leveres med lydskillevegg mellom privatdel og fellesdel.

Alternativ 2:

En løsning med to fullverdige private leiligheter tillegg til deleareal med felles balkong, stue og et rom som kan brukes til så mangt; enten kontor, gjesterom eller kanskje et barnerom? Det er opp til deg og dere. Det er også mulig å bestille felles kjøkken som tilvalg. Alle Tvillingleiligheter leveres med lydskillevegg mellom privatdel og fellesdel.

Alternativ 3:

En løsning med to fullverdige private leiligheter, i tillegg deleareal med balkong, stue, lagringsplass og to barnerom for en moderne familie, «alenevenneforeldre» i samme livssituasjon eller bare for deg som ønsker privatliv og samvær i en perfekt kombinasjon. Alle Tvillingleiligheter leveres med lydskillevegg mellom privatdel og fellesdel.

* Alle visualiseringer er ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.

Powered by Plyo - Visuals by 3D Estate - Concept by We Are Live