fyrstikkbakken14

Deleleilighet

I Fyrstikkbakken 14 sier vi at man får mer sammen, og med lanseringen av Deleleiligheter kan vi stolt presentere selve rosinen i pølsa. Deleleilighet er nemlig en helt ny måte å kjøpe leilighet på.

Vi har tre ulike planløsninger og som passer ulike folk (venner eller familie) som ønsker å bo sammen for en sosial hverdag. Utforsk mer og kontakt oss om du vil komme på privatvisning!

Del på godene, del på utgiftene og del hverdagen.

Samarbeid med OsloBolig på deleleiligheter:

Det kan være vanskelig å komme seg inn på boligmarkedet, og det er ikke alle som kan hente egenkapital hos foreldre eller familie. Har du lav egenkapital er det en forsvinnende liten andel av Oslos boliger du har mulighet til å kjøpe. Men i Fyrstikkbakken 14 vil OsloBolig spleise på Deleleiligheter sammen med deg.

OsloBolig kan bistå kjøpere med et deleiekonsept som skal gjøre veien inn på boligmarkedet kortere for bl.a førstegangskjøpere. Boligspleis gir muligheter for delkjøp av leilighet med noe mindre egenkapital. I korte trekk betyr det at man kjøper minst 50% av boligen og at OsloBolig eier resterende andel. På sikt kan man kjøpe større andel av boligen og med mål om etter hvert å eie hele selv. Det er mulig å kjøpe en eller flere andeler av leiligheten gjennom OsloBolig.

Les mer om konseptet på www.oslobolig.no eller kontakt megler for mer informasjon.

OsloBolig - Spleise på bolig?

Ofte stilte spørsmål - OsloBolig   


Det MÅ jo være en hake, eller? Nei, her er det ingen skjulte agendaer, og vi vil gjøre dette så enkelt som mulig. Det eneste vi ønsker er at så mange som mulig skal få eie sin egen bolig - fullt og helt. Oslo skal være en by for alle! 

 

Kunne du tenke deg å kjøpe en Deleleilighet?


* Alle visualiseringer er ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.

Powered by Plyo - Visuals by 3D Estate - Concept by We Are Live