fyrstikkbakken14
youtube_video_preview

Birk & Co

Birk & Co AS er et eiendomsutviklingsselskap som ble etablert i november 2015 av Olav Birkenes og Carl Erik Krefting. Vi utvikler kvalitetsboliger i Oslo- og Akershus- området.

Vårt mål er å utvikle gjennomtenkte, elegante og smarte boliger som ikke nødvendigvis er stereotype, men som umiddelbart faller i smak og som gir den gode følelsen av å være hjemme. Vi mener at en bolig er mer enn selve enheten du bor i. Vi er derfor opptatt av å skape gode utemiljøer og levere helhetlige løsninger der bosituasjon og bomiljø er vel så viktig som kvalitet på det byggetekniske. Vi legger sjela vår i hver eneste enhet vi prosjekterer, og har en skapelsesprosess sammen med arkitekt, interiørarkitekter og designere der vi tenker at vi «flytter inn i hver eneste bolig» og legger til detaljer som gjør at det blir best mulig å bo nettopp der. Disse små detaljene kaller vi «wow-faktorer». Dersom du har en kul «wow-faktor» som du mener øker den opplevde verdien av en bolig så må du gjerne tipse oss.

AF Eiendom

AF Eiendom gjennomfører by- og stedsutvikling med mål om å skape bedre lokalmijø. Sammen med gode samarbeidspartnere skaper vi attraktive områder tilpasset innbyggernes behov. Vår stolthet ligger i å utvikle prosjekter du vil trives i - med god beliggenhet, funksjonell design og fremtidsrettede løsninger. Vi kombinerer langsiktighet og finansielle muskler med solid markedsinnsikt og samfunnsforståelse. AF Eiendom utvikler eiendomskonsept både for boligkjøpere og leietaker. Resultatet er attraktive prosjekter i trygge bo- og arbeidsmiljø. AF Eiendom er den del av børsnoterte entreprenør- og industrikonsernet AF Gruppen. AF Gruppen ble etablert i 1985 og skaper verdier og muligheter gjennom prosjektvirksomhet innenfor bygg, anlegg, miljø, energi, offshore og eiendom.

youtube_video_preview
Eiendom
* Alle visualiseringer er ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.

Powered by Plyo - Visuals by 3D Estate - Concept by We Are Live