fyrstikkbakken14

Det du lurer på

Når man skal kjøpe leilighet, finnes det nesten ikke en ting man ikke lurer på. Og det med rette - leiligheten skal jo bli din! Her finner du svar på noen av de mest spurte spørsmålene.

Er det noe annet vi kan hjelpe deg med?
Tips, triks, planlegging? Ja, hva som helst. Ikke nøl med å ta kontakt!

BOKVALITETER

Hvor ligger leiligheten?

Få enkel og intuitiv oversikt over hvor de ulike leilighetene ligger i boligvelgeren. Utforsk boligvelger.

Hvor mange etasjer er det?

Bygg A: 9 etasjer

Bygg B: 10  etasjer

Bygg C: 9 etasjer

Bygg D: 8 etasjer

Er det mulig å endre ting i leiligheten?

Tilvalgsprosessen er nå utløpt og leilighetene leveres som beskrevet i romskjema.

Hva leveres av kjøkken og bad?

Det vil bli levert et moderne kjøkken med integrerte hvitevarer fra HTH.  På bad er det satt sammen flere spennende pakkeløsninger i tre varierte interiørstiler. Les mer om dette under kvaliteter.

Hva er takhøyden?

Takhøyden i Fyrstikkbakken 14 varierer fra leilighet til leilighet. Men noen prinsipper har vi definert 2.40 -2.50 m i stue, 2.40 m på soverom og 2.20 m på bad. Her blir det med andre ord god takhøyde – bokstavelig talt.

Hva er inkl. i felleskostnadene?

De månedlige felleskostnadene dekker kostnader som kommunale avgifter (for vann, avløp, renovasjon), forsikring av bygningsmassen, strøm i fellesarealer, forretningsførsel og styrehonorar, vaktmestertjenester som f.eks snømåking, plenklipping samt andre drift og vedlikeholdskostnader. Renter og avdrag på fellesgjelden betales også via felleskostnadene. I tillegg dekker felleskostnaden oppvarming av boligen din gjennom fjernvarme levert av Fortum samt fiberaksess. TV/Internett/Bredbånd abonnement er ikke inkludert, da mange ønsker ulike kombinasjoner av tjenester.

Når er ferdigstillelse? Når kan jeg flytte inn?

Prosjektet har en estimert ferdigstillelse fjerde kvartal 2023 / første kvartal 2024.

DELEMETER

Kan jeg kjøpe garasjeplass?

Du kan ikke kjøpe, men du kan leie garasjeplass. I Fyrstikkbakken 14 sier vi at man får mer sammen. Det gjelder også planene vi har for parkeringsplassene. Før vi forklarer nærmere de innovative planene kan vi slå fast en ting: De som ønsker parkering i Fyrstikkbakken 14 får i utgangspunktet anledning til å leie seg plass, selv om vi ønsker at flest mulig skal få dekket transportbehovet sitt gjennom deleløsninger. Dersom samtlige beboere vil ha sin egen parkeringsplass som ingen andre får bruke på noe tidspunkt, så vil vi måtte foreta prioriteringer. Da vil de største leilighetene få fortrinnsrett, det vil bli redusert antall gjesteparkeringsplasser og mindre plass for vareleveranser. Derfor planlegger vi en fleksibel parkeringsløsning, der vi ved hjelp av deling, teknologi og felleskap alltid kan tilby en ledig plass til den som kommer kjørende hjem eller på besøk i Fyrstikkbakken 14. Les mer her.

Hvordan fungerer delemeter?

Delemeter, kvadratmeter man deler med andre, og som du kan bruke helt for deg selv. I Fyrstikkbakken 14 blir det blant annet sauna på taket, gjesteleilighet, selskapslokale og sykkelverksted. Trykk her for å lese mer om hvordan det fungerer i praksis.

Hvordan booker man delemeter?

For at booking og deling skal fungere sømløst og knirkefritt kommer vi til å benytte en supersmart app som alle beboere får tilgang til. I appen får du oversikt over de ulike Delemeterne, når de er ledige og når de er opptatt. Så da er det bare å velge ønsket dato, tid og hva du vil booke. Enkelt og greit.

Hvorfor er det solceller på takterrassen?

Fyrstikkbakken 14 er et fremtidsrettet og miljøvennlig boligprosjekt med ambisjon om Breeam-sertifisering og Futurebuilt-status, som vil si at vi har som mål om 50 % lavere klimagassutslipp en enn det som er standard i bransjen. Da må vi blant annet redusere energien som kommer utenfra. Derfor installerer vi solceller på taket. Veldig forenklet kan vi si at strømmen som produseres brukes til å drifte sameiet, for eksempel ved å forsyne strøm til elbilene i garasjen.

Høy felleskostnad med så mye fellesareal?

Felleskostnadene i Fyrstikkbakken 14 vil være på linje med sammenlignbare prosjekter. Mer informasjon om felleskostnader for den enkelte leilighet finner du i boligvelgeren og her finner du mer informasjon om vedlikehold av Delemeterne: Link til Dine Delemeter.

OMRÅDET RUNDT

Hva kommer foran byggene?

Fyrstikkbakken 14 ligger i en grønn åskam, så foran byggene ligger det et åpent grøntareal, der det blant annet kommer flotte uteområder. På andre siden av veien ligger det i dag næringsbygg.

Hvordan er området?

Fyrstikkbakken 14 ligger i Bydel Østensjø og grenser til Bydel Gamle Oslo og Bydel Alna. Området er en herlig kombinasjon av å bo sentralt i byen, samtidig som man har natur og rekreasjonsområder rett utenfor døra. I åskammen bak byggene vil det opprettes en gangsti som knytter Nordre Skøyen hovedgård til Fyrstikkbakken 14. Det vil også bli utarbeidet en trappeforbindelse ned mot Bryn stasjon, som gjør at du raskt kan komme deg til sentrum (kun 3 min togtur til Oslo S) eller til Oslo Lufthavn på cirka en halvtime. Også t-banen fra Hellerud tar deg dit du ønsker en kort spasertur fra prosjektet, hvor Tveita senter kun er 1 stopp unna. Alnaelva, Svartdalsskogen og Østensjøvannet er flotte turområder, sommer som vinter, og også Østmarka byr på naturlige opplevelser som bl.a. langrenn, badevann og fiske.

Hvordan er solforholdene?

Fyrstikkbakken 14 ligger flott til på et høydedrag mot nordvest og vil ha gode solforhold og utsyn mot Oslo. Sjekk ut soldiagrammet som viser solforholdene på de ulike leilighetene HER.

Hvor langt er det til buss/ bane?

Alle veier fører til Fyrstikkbakken! Oversikt over nærområdet og kollektivmuligheter finner du HER.

HVORDAN KJØPE

Hvordan går jeg frem for å kjøpe?

Kjøpsprosessen i Fyrstikkbakken 14 er enkel og intuitiv. Du sender inn et kjøpetilbudskjema, enten digitalt eller på papir og legger ved finansieringsbevis. Mer informasjon finner du HER.

Finansiering på plass før jeg legger inn bud?

Alle som kjøper ny bolig må vise til hvordan de skal finansiere kjøpet. Vi må enten få kontaktinfo til en finansrådgiver som kan bekrefte finansieringen eller et finansieringsbevis vedlagt til budet. Les mer om hvordan du kan skaffe finansiering HER.

Når skal jeg betale? Hvordan er prosessen videre?

Når budet ditt er akseptert, vil megler sende kontrakten digitalt klar for signering med Bank ID, og følge deg gjennom hele prosessen. Du betaler kun 10% av kjøpesummen når kontrakten signeres, og resten av summen innbetales 1 ukes tid før overtakelse. Pengene vil stå på meglers oppgjørskonto frem til overtakelsen er gjennomført og du har mottatt nøkler til ditt nye hjem.

Hvor kan jeg møte megler?

Vi har ikke eget visningssenter, men meglerne er tilgjengelige enten på telefon, mail eller via vår bookingtjeneste for digitalt møte. Book tid her.

ORGANISERING

Hvordan er Fyrstikkbakken 14 organisert?

Fyrstikkbakken 14 består av 163 leiligheter. Disse er fordelt på fire bygg; A, B, C og D og utgjør et sameie.

Bygg C og D har eierform eierseksjonssameie (selveierleiligheter), mens bygg A og B har eierform borettslag. Borettslaget vil eie 86 seksjoner i sameiet. Kjøpere i blokk A og B vil da eie en andel i borettslaget, mens kjøpere i blokk C og D vil eie en eierseksjon.

Har du spørsmål om Venneleiligheter?

For eksempel hvordan du skal gå fram ved kjøp, hvordan det fungerer hvis en vil selge eller kvaliteter i Venneleilighetene? Svarene finner du her.


Kontakt megler

Skulle du ha spørsmål om F14 er det bare å ta kontakt for en uforpliktende prat.


Fortsett å utforske Fyrstikkbakken 14

* Alle visualiseringer er ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.

Powered by Plyo - Visuals by 3D Estate - Concept by We Are Live