fyrstikkbakken14

Vi ønsker deg og dine en riktig god jul!


Julen nærmer seg med stormskritt, og vi jobber på videre for å skape Norges hyggeligste nabolag.

Delemeterne: Endelige løsninger kommer på nyåret

Vi har i høst invitert boligkjøpere til workshops og fått innspill til hvordan delemeterne bør programmeres. Det er lagt til rette for at Delemeterne leveres med fleksible løsninger for sambruk, enten med dine private gjester eller med det hyggelige nabolaget. Etter flere runder med medvirkning gjennom møter, innsendte innspill på hjemmesiden og Facebook, samt en digital medvirkningsuke, holder vi nå på å jobbe med alle innspillene. Vi ønsker å takke alle for kreative og gode innspill, som vi tar med oss tilbake til prosjektteamet. Vi gleder oss til å presentere flere av planene på nyåret – men kan røpe at både områder for rekreasjon, familiehygge, barne lek, selskapslokale med lounge, kjøkken og hjemmekontor. Samt flere av deres gode ideer.

 

Velg din stil!

Alle leilighetene i F14 får tilvalgsmuligheter, slik at dere selv kan sette personlig preg på deres nye hjem. Tilvalgsprosessen for baderomskabiner er nå gjennomført for alle bygg, og i løpet av første halvår av 2022 vil øvrige tilvalg presenteres. Noen av kjøperne har plassbygget bad, som vil bli presentert sammen med de andre valgene. Alle boligkjøpere vil få nærmere info om oppstart og frister i Bygr når tiden nærmer seg. Vi kan røpe at kjøkkenleverandør er kontrahert, og at det er HTH som vil levere kjøkken og hvitevarer til prosjektet. Om du ønsker inspirasjon i «ventetiden» kan du ta en titt på www.hth.no

Flere fine leiligheter igjen

Salget er godt i gang - og med over 115 solgte leiligheter! Heldigvis har vi fortsatt flere fine leiligheter igjen i Fyrstikkbakken 14. I Norges hyggeligste nabolag er det plass til både førstegangskjøper, storfamilien og venner som ønsker å bo sammen. De gjenværende leilighetene er mellom 36-138 kvm BRA, har privat uteareal og gjennomtenkte planløsninger. I tillegg får alle tilgang til takterrasse og massevis av delemeter. Besøk boligvelgeren på nettsiden og finn din nye bolig i dag.

 

Vi håper dere alle får en trygg og fin julefeiring, og at maten, gavene og kosen står til forventningene. God jul og godt nyttår. Vi ses i 2022!
https://fyrstikkbakken14.no/vare-boliger/fyrstikkbakken-14/siste-nytt/vi-onsker-deg-og-dine-en-riktig-god-jul

* Alle visualiseringer er ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.

Powered by Plyo - Visuals by 3D Estate - Concept by We Are Live